Първоначално публикувано от koolio
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Преди околко 30 минути V_A_N_K_A_T_A профуча покрай "Лападунди" в студентски и съответно накара всеки косъм по мен да настръхне....
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКоя е твоята улица?166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
На 3-ти този месец, в Гърция, малко след границата и по-точно след строежа до реката, тъмно синя или черна софийска 156-ца. Номера не го видях защото се разминахме бързо, а и бяхме в противоположни посоки (той се връщаше към България). Дали някой ще се познае?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениепреди 2-3 дни в Младост1 до КФС се поздравихме с един колегаНе мога да се сетя как се пишеше във форума
я да си признава
Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТоку що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито!?
Влюбена в Alfa Romeo GTV
GTV- психопатска кола само за психопати!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТоку що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТоку що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито!
Comment
-
Може собственика да си няма на идея за този форум, клуба и организацията за 100 години Алфа в София.
Ще е интересно да се разбере дали е фен на марката или просто е искал/а да има нещо което не се среща у нас.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТоку що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито!ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениееи братле аз съм, ама бях без клубен стикер добре ,че ти носеше
Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщениеС мен се засече, пребирах се към вкъщи. Видяхте в последния моментAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
Comment