Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Тази много често я виждах в Младост а собственикът и май беше от Дружба. Ти къде живееш?
    В Лозенец.
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Преди околко 30 минути V_A_N_K_A_T_A профуча покрай "Лападунди" в студентски и съответно накара всеки косъм по мен да настръхне....
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Коя е твоята улица?
        Тая с реставрираната базилика, до старата община. "Мара Бунева" се казва.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Сива 166-ца на Солун, до бившия супермаркет Ена. За втори път май я засичам там
          GTV 2.0 TS '95
          Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• На 3-ти този месец, в Гърция, малко след границата и по-точно след строежа до реката, тъмно синя или черна софийска 156-ца. Номера не го видях защото се разминахме бързо, а и бяхме в противоположни посоки (той се връщаше към България). Дали някой ще се познае?
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
              преди 2-3 дни в Младост1 до КФС се поздравихме с един колега Не мога да се сетя как се пишеше във форума я да си признава
              С мен се засече, пребирах се към вкъщи. Видяхте в последния момент
              Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
              sigpic
              http://vbox7.com/play:884c5234
              http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Току що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                  Току що ми рапортуваха, че е засечена първата Алфа Ромео 8C в София! Честито!
                  Сори за спама... мъ...т'ва сериозно ли, 8С ?
                  Влюбена в Alfa Romeo GTV
                  GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Един колега я е видял още началото на годината. Била на бул. България на бензиностанция "Шел". Дойде опулен при мене с въпроса - "КопеУе, кФа Алфа видех самооооо, беше инзвънземна... Къф е тоо модел бе?" Веднага се сетих, че става въпрос за 8С.
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Трудно е за вярване, ама...
                      Такава кола би си купил само фен, а не я видях на парада за 100 годишнината, което е странно.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Аз пък те видях вчера пред зала универсяда, ама тъкмо се качвах в колата и не можах да те догоня.

Comment

• Може собственика да си няма на идея за този форум, клуба и организацията за 100 години Алфа в София.
                          Ще е интересно да се разбере дали е фен на марката или просто е искал/а да има нещо което не се среща у нас.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Пууу много бързо ме разкриха.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                              еи братле аз съм, ама бях без клубен стикер добре ,че ти носеше
                              на тези ескалатори засякох и колегата pastora и двамата ме изненадахте супер много и докато зацепя за какво става въпрос...

Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщение
                              С мен се засече, пребирах се към вкъщи. Видяхте в последния момент
                              ти в този район ли си,колега?Аз съм точно зад КФС
                              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                              sigpic

Comment

• Дам, на ескалаторите бях с 2 бири от 3 литра, отивахме със сестра ми да се черпиме, че вече радко си идва в България
                                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                                X